Maak alvast kennis met St Olavsleden

Ben je van plan om binnenkort (een stuk van) St Olavsleden te lopen? En zou je daar meer van willen weten? Op zaterdag 6 april organiseer ik een 4,5 uur durende kennismakingswandeling in de Kaapse Bossen. Tijdens de wandeling krijg je informatie over de route en de accommodatie mogelijkheden. Je krijgt ook tips en advies over praktische zaken (slim inpakken, voedsel, veiligheid) en hoe te omgaan met de zowel fysieke als mentale uitdagingen. Tevens krijgt je een korte les in de Zweedse cultuur en gewoontes. Ik zal je ook een paar leuke en bruikbare zinnen in het Zweeds leren! Tijdens de wandeling gaan we picknicken, een Zweeds lunch is in de prijs inbegrepen.

Dag: Zaterdag 6 april
Aantal deelnemers: 3-15
Tijd: 11.00 – 15.30 uur
Ontmoetingsplek: café Big Bread Kitchen, Raadhuislaan 16, 3951 CH Maarn.
Prijs: €25,00 pp (inclusief 1 consumptie koffie/thee/fris in cafè Big Bread Kitchen, een Zweeds lunch en een overzicht van de besproken onderwerpen).

Heb je interesse? Stuur mij dan een mail naar cloudwalkerconsultancy@gmail.com

Wil je meer weten over mij en mijn ervaringen met St Olavsleden en het pelgrimeren, neem dan een kijkje op mijn website.